Ook in gesprek met de kernenwethouder?

Op dinsdagmorgen 5 december was kernenwethouder Judith Compagner aanwezig op de markt in Wijhe om met inwoners in gesprek te gaan. Diverse inwoners trotseerden de kou en kwamen langs. Zij vroegen onder meer aandacht voor verkeersveiligheid voor schoolgaande kinderen en verlichting van sommige donkere plekken in Wijhe. Ook gaf de wethouder uitleg over het servicepunt van de bibliotheek dat in de Langstraat komt en waarom de bekendmakingen vanaf 1 januari niet langer in de krant staan.  

Het was de eerste keer dat de kernenwethouder een inloopspreekuur had. Van verschillende inwoners hoorden we dat het fijn was om zo laagdrempelig even in gesprek te kunnen gaan. Het inloopspreekuur is dus zeker voor herhaling vatbaar. 

Alle dorpen en buurtschappen in Olst-Wijhe hebben een eigen kernenwethouder. Wil jij ook met de kernenwethouder in gesprek? Bekijk dan de mogelijkheden opwww.olst-wijhe.nl/kernenwethouders

Let op: praktische problemen in de openbare ruimte (bijvoorbeeld losliggende stoeptegels of kapotte lantaarnpalen) kun je het beste melden via www.olst-wijhe.nl/onlinemelden. Jouw melding wordt dan snel in behandeling genomen. 

 

Deel dit
Mail
Bellen