Laatste nieuws verkiezingen

Volgende week, 22 november, zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen.

De stemhokjes zijn uit de opslag gehaald, de rode potloden zijn geslepen... we zijn er bijna klaar voor. Nog even alles op een rijtje: 
 
- Vervangende stempas/kiezerspas nodig of iemand machtigen? Regel het schriftelijk verzoek voor vrijdag 17 november. Aan de balie kan je tot dinsdag 21 november 12.00 uur terecht.  
- De stemlocaties zijn geopend van 07.30 - 21.00 uur. Let op! Het Weijtendaal heeft afwijkende openingstijden: 09.00 - 12.00 uur en is alleen als stemlocatie open voor bewoners. Kijk voor een compleet overzicht van alle stemlocaties op www.waarismijnstemlokaal.nl  
- Stemlocatie De Bastiaan in Olst is deels toegankelijk via rijplaten. Dit komt door werkzaamheden aan het Kerkplein. Hierdoor is parkeren op het plein niet mogelijk. Voor mindervaliden wordt geadviseerd om hun stem uit te brengen in het Holstohus. 
- Groot letterlijsten en braillelijsten zijn aanwezig op het gemeentehuis en in het Holstohus. 
- Op 22 november vindt vanaf 20.00 uur Verkiezingscafé De Uitslag plaats in het Holstohus, waarbij de verkiezingen op de voet gevolgd worden: https://bit.ly/verkiezingscafe

Meer informatie over de verkiezingen vind je op www.olst-wijhe.nl/verkiezingen Jij hebt een stem. Laat hem horen! 

Deel dit
Mail
Bellen