Nieuw bestemmingsplan kindcentrum Olst een feit

In juli dit jaar heeft de gemeenteraad het nieuwe bestemmingsplan voor het kindcentrum Olst vastgesteld. Er is geen beroep aangetekend tegen dit besluit. Dit betekent dat het nieuwe bestemmingsplan een feit is. Een belangrijke mijlpaal voor het realiseren van het kindcentrum Olst.

Wethouder Judith Compagner: “We zijn hier heel blij mee. Het is een grote stap dichter bij het kindcentrum Olst. De volgende stap is het ontwerp. Een proces dat al in volle vaart is. Er worden echt flinke meters gemaakt. Dat maakt het steeds concreter. Zeker voor inwoners, (toekomstige) ouders en kinderen in Olst.”

Als het ontwerp klaar is gaan we over tot een Europese aanbesteding. We streven ernaar om dat deze winter op te pakken. Voor de omgeving van het kindcentrum werken we aan een inrichtingsplan voor een veilige bereikbaarheid van de locatie. Dit doen we met omwonenden en direct betrokken partijen. Daarnaast gaan kinderen helpen om de buitenspeelruimte in te richten. Daar is deze zomer al een mooie start mee gemaakt. 

Deel dit
Mail
Bellen