Derde beeldvormende raadsbijeenkomst Energievisie gaat niet door

Op maandag 23 maart besloot de regering om de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verder aan te scherpen. Er zijn verregaande maatregelen getroffen. De agendacommissie van de gemeenteraad vindt het daardoor niet haalbaar om de derde beeldvormende raadsbijeenkomst over de Ruimtelijke Visie Duurzame Energie (Energievisie) door te laten gaan.

Op een later moment vindt deze bijeenkomst alsnog plaats. Wanneer dit zal zijn, is op dit moment nog niet te zeggen. Enerzijds is dit afhankelijk van hoe de coronacrisis zich ontwikkelt. Anderzijds van de technische mogelijkheden om volledig digitaal te kunnen vergaderen. De gemeenteraadsleden vinden het belangrijk dat zij op een goede manier op afstand met elkaar kunnen vergaderen én dat inwoners de vergadering online kunnen volgen. Op dit moment werken allerlei partijen hard aan technische oplossingen.

De eerstvolgende raadsvergadering staat gepland op 20 april. Op een later moment leest u of en zo ja, hoe deze vergadering wordt ingevuld.

 

Deel dit
Mail
Bellen