Besluit Plaatsingsplan Ondergrondse containers omgekeerd inzamelen gewijzigd vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders stelde op 20 augustus 2019 het plaatsingsplan Ondergrondse containers ‘Omgekeerd Inzamelen’, Fase III gewijzigd vast.

Hiermee wordt een wijziging van de afvalinzameling in de kernen Marle, Welsum, Herxen, Elshof, Boerhaar, Middel, Eikelhof en het buitengebied mogelijk gemaakt. Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van  donderdag 29 augustus tot en met woensdag 9 oktober 2019 ter inzage bij onze balies in het gemeentehuis in Wijhe en het Holstohus in Olst. U vindt het besluit en de stukken ook op Overheid.nl.

U kunt binnen de genoemde termijn beroep instellen als u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeente heeft ingediend of
  • belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u geen of niet tijdig een zienswijze heeft ingediend.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde plaatsingsplan niet in werking treedt. Om de werking van het besluit op te schorten, kunt u als belanghebbende binnen de genoemde termijn een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Definitief plaatsingsplan ondergrondse containers zeven kernen en buitengebied  pdf 1.959,5 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen