Nieuw storingsnummer drukriolering

Wij hebben een nieuwe aannemer voor het onderhoud aan de drukriolering. Gebra Infra BV uit Arnhem neemt de werkzaamheden per 1 juni 2019 over van Remondis Dusseldorp BV. Vanaf 1 juni kunt u voor storingen aan de drukriolering bellen naar telefoonnummer 0570 - 56 80 82.

Hoe werkt het ook alweer met de drukriolering?

Bij panden in het buitengebied wordt nagenoeg al het afvalwater via kleine gemalen weggepompt. Woont u in het buitengebied? Dan vindt u het gemaal vlakbij uw woning. Bij een storing brandt de rode lamp op het gemaal.

 

  1. Als de lamp van het gemaal brandt, is er een storing aan het gemaal en belt u Gebra Infra BV via ons storingsnummer 0570 – 56 80 82 (24 uur per dag). De storing wordt dan zo snel mogelijk verholpen.
  2. Als de lamp niet brandt, handelt u zoals bij een aansluiting op de vrijvervalriolering.

 

U zoekt het ontstoppingsstuk of erfafscheidingsputje in de riolering op en graaft deze vrij. Deze vindt u vaak op de grens van gemeentelijk en particulier terrein op maximaal 40 meter van uw woning. Bij de aanleg van de drukriolering ontvingen de bewoners een tekening met de juiste plaats van dit aansluitpunt. Wij weten de plaats van het ontstoppingsstuk ook voor vrijwel alle woningen in het buitengebied.

Bij een verstopping kunnen wij u deze informatie op verzoek toesturen. Hiervoor kunt u contact opnemen met René de Ruiter via telefoonnummer 14 0570.

 

Deel dit
Mail
Bellen