Vanaf 1 april inloopspreekuur Centrum voor Jeugd en Gezin Wijhe in Gezondheidscentrum Het IJsselhuis

Vanaf 1 april houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) het inloopspreekuur in Gezondheidscentrum Het IJsselhuis, Raadhuisplein 2 in Wijhe en niet meer bij Kindercentrum De Bieënkorf.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor alle opvoed- en opgroeivragen van en over kinderen, jongeren, ouders en verzorgers in de gemeente Olst-Wijhe. Voor het inloopspreekuur is geen afspraak nodig en de hulp van het Centrum voor Jeugd en Gezin is gratis.

In het gezondheidscentrum zijn meerdere samenwerkingspartners van het Centrum voor Jeugd en Gezin aanwezig zoals de huisarts, praktijkondersteuner GGZ-Jeugd en het (school)maatschappelijk werk. Hierdoor zijn er korte lijnen en kan er makkelijk worden doorverwezen als dat nodig is.

Het inloopspreekuur in Wijhe is elke donderdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur behalve in de schoolvakanties van regio Noord. In Olst blijft de locatie Averbergen 9. Hier is elke dinsdag inloopspreekuur van 13.00 tot 13.30 uur.

Het CJG is iedere werkdag bereikbaar via telefoonnummer 088 - 443 07 02. Meer informatie is te vinden op cjg.olst-wijhe.nl.

 

Deel dit
Mail
Bellen