Klopjacht tijdens superspannend spel Hunted

Op donderdagavond 10 oktober vond het superspannende kat en muis spel Hunted plaats met jongeren en hun ouders uit Olst-Wijhe.

Hunted werd in de week van de opvoeding georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in samenwerking met de politie Salland.

De jongeren en hun ouders hebben ervaren hoe het is om op de vlucht te zijn voor de politie. Hiervoor moesten ze uiteraard goed samenwerken en een goede strategie bedenken. De politie deed er ondertussen alles aan om alle duo’s zo snel mogelijk op te sporen.

De deelnemers moesten selfies maken op van te voren door het CJG bepaalde locaties. Zo lieten de voortvluchtigen zien waar ze waren in Wijhe, Den Nul, Olst en Boskamp. Ze gingen liftend, op de fiets of rennend op pad. De eindlocatie was voor zowel de voortvluchtigen als de politie niet bekend, dit moesten ze met behulp van aanwijzingen van het CJG uitpuzzelen.

Door goed speurwerk had de politie de eindlocatie gevonden. Zij stonden daar de deelnemers aan het eind van de avond op te wachten, gewapend met grote zaklampen. De politie ging er daarom met de felbegeerde bokaal vandoor.

Ondanks deze kleine teleurstelling voor de deelnemers vond iedereen het een superavond om nooit te vergeten.

Deel dit
Mail
Bellen