VVD stelt zich voor

VVD: ruimte voor initiatief en innovatie. De VVD zet zich de komende jaren in om de kwaliteit van het leven verder te optimaliseren. Dat doen we op basis van onze liberale kernwaarden: individuele vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale gerechtigheid en gelijkwaardigheid. In ons mooie Olst-Wijhe is het goed wonen, werken en recreëren. Om dit zo te houden, is samenwerking erg belangrijk.

 De VVD wil de lokale economie versterken door Olst-Wijhe toeristisch en recreatief beter op de kaart te zetten en daagt inwoners, ondernemers en organisaties de komende vier jaar uit tot meedenken, meepraten en meedoen om zo onze gemeente nóg aantrekkelijker te maken. Wij streven naar een kleine, slagvaardige overheid die garant staat voor een veilige, eerlijke samenleving waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren.

De komende vier jaar wil de VVD onder meer actief aan de slag met energieneutrale kernen, met goede onderwijshuisvesting, met investeren in economische ontwikkelingen, met uitstekende zorg, met mobiliteit en met het beheersbaar houden van de lokale lastendruk. Elke democratie wordt gemaakt door mensen. Help ons mee verder te bouwen aan een gemeente waar het leven goed is!

Deel dit
Mail
Bellen