GroenLinks stelt zich voor

GroenLinks voorziet debat van rode en groene pepers: Hallo! Wij zijn Ferdi Hummelink en Miriam Zijp. Als nieuwkomer met twee zetels in de gemeenteraad zal GroenLinks zich van zowel zijn sociale als groene kant laten zien. Dit doen wij niet alleen. We worden gesteund en gesterkt door een vijfkoppige steunfractie en een team van leden en sympathisanten in groene jasjes die de deuren langs gaan om in gesprek te gaan met inwoners en ondernemers.

Net zoals veel inwoners die wij spreken, maken we ons zorgen over het verdwijnen van scholen, buurthuizen, winkels, verenigingen, horeca en andere voorzieningen die voor gezelligheid zorgen in de kernen. Nieuwe, kleurrijke initiatieven vullen deze gaten op en daar worden we blij van. Boos worden we als de gemeente wegkijkt als het gaat om de zorg voor haar inwoners, leefomgeving en ecologische voetafdruk.

 

Wij gaan de komende 4 jaar werken aan: gezond voedsel van boeren uit de buurt, 100% duurzame energie voor iedereen, een onvoorwaardelijk basisinkomen en ruim baan voor fietsers en voetgangers (en dus minder auto's!). GroenLinks Olst-Wijhe zal binnen en buiten de raadzaal zorgen voor wat extra pit in het gesprek over groen en links beleid in deze prachtige gemeente met haar unieke dorpskernen.

Deel dit
Mail
Bellen