U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werkzaamheden aanleg glasvezel vertraagd

Door de aanleg van glasvezel krijgt ook het buitengebied een snelle internetverbinding. In Salland-Noord wordt daarom hard gewerkt aan het glasvezelnetwerk. CIF is verantwoordelijk voor de aanleg van het netwerk.

Helaas berichtten zij ons dat de werkzaamheden op dit moment vier maanden uitlopen. De aanpak voor het buitengebied is heel anders dan voor de bebouwde gebieden. Lange afstanden tussen woningen, vervuilde grond, bomen, beken en wegen vragen om andere en meer werkzaamheden. CIF werkt in onze regio met aannemer VolkerWessels Telecom. De aannemer probeert de vertraging voor een deel weer in te lopen, maar zij kunnen niet garanderen dat dit lukt. Wanneer de werkzaamheden in Salland-Noord zijn afgerond, gaat de aannemer verder in Salland-Zuid. Onze gemeente ligt in beide gebieden.

De actuele planning vindt u op de website Glasvezel buitenaf.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen