U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Resultaten internetconsultatie Lelystad Airport bekend

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft het beleidsvoornemen Ontwerp aansluitroutes Lelystad Airport opengesteld voor openbare internetconsultatie. Van 5 oktober tot en met 2 november kon iedereen hierop reageren. Er zijn in totaal 6700 reacties binnen gekomen bij het ministerie. De inbreng van de belanghebbenden wordt gebruikt bij het optimaliseren van de aansluitroutes. De resultaten van de consultatie zijn inmiddels bekend.

De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft op 1 december een brief gestuurd aan de Tweede Kamer. Hierin wordt gesproken over een onderzoek naar voorstellen die in de zienswijzen zijn gedaan om de route ter hoogte van Heerde naar het oosten te verplaatsen. De route die wordt onderzocht loopt over het grondgebied van Olst-Wijhe. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer er meer duidelijkheid komt. Wij houden u op de hoogte.

Wilt u meer weten over de internetconsultatie? Een beknopte weergave van de resultaten vindt u in de nieuwsbrief van het ministerie.

Op de website van de Rijksoverheid leest u alle informatie over de resultaten.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen