Helpt u onze website te verbeteren?

De wereld wordt steeds digitaler. Steeds meer zaken regel en bestel je online. Wij vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en onze inwoners ook goede online dienstverlening te bieden.

Smileys Olst-Wijhe

Om onze dienstverlening via internet steeds verder te verbeteren, vragen we uw hulp.

Hoe kunt u ons helpen?

Een aantal keren per jaar vragen we uw mening over enkele pagina’s van de website. Met smileys geeft u aan wat u van de pagina’s vindt en waarom. Na de testperiode hoort u van ons welke acties wij ondernemen om de website te verbeteren. Zo helpt u dus direct bij het optimaliseren van de website en onze online dienstverlening.

Doet u mee?

Wij stellen uw mening zeer op prijs. Vindt u het leuk om te helpen onze website te verbeteren? Meld u zich voor 1 december aan voor ons testpanel. Aanmelden kan via de button hiernaast. Natuurlijk kunt u zich later ook weer afmelden voor het testpanel. Na elk onderzoek vragen wij uw medewerking voor de volgende keer.

Vragen?

Hebt u vragen over het testpanel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 0570-56 80 80 en vragen naar Natasja Hulsebos.

Deel dit
Mail
Bellen