Peter Saris uitgeroepen tot Parel van Olst-Wijhe 2017

Peter Saris uit Olst is 3 oktober door de jury, bestaande uit vijf leden, unaniem uitgeroepen tot Parel van Olst-Wijhe 2017. Hij ontvangt het certificaat voor zijn inzet en inspanningen voor volleybalvereniging de Hooiberg in Olst uit handen van wethouder Anton Bosch. Peter Saris was in het buitenland en kon niet aanwezig zijn. Via een internetverbinding heeft hij de huldiging mee kunnen maken.

Juryrapport

Dé vrijwilliger en Dé persoon die zich overal en altijd inzet voor de club/vereniging. Hij onderscheidt zich op het vlak van ontwikkelingen in gang zetten en kan mensen daarin verbinden (1+1=3). Hij wist een goede groei binnen de vereniging te behalen, wat in deze tijden niet meevalt. Hierdoor hielp hij mee om de volleybalvereniging goed op poten te zetten.

Zelf speelde hij ook jaren actief volleybal. Hij heeft de capaciteiten om zowel met jeugd als volwassenen te werken en ze te enthousiasmeren om te bewegen. Dit doet hij niet alleen, hierin werkt hij samen met anderen. Deze samenwerking stimuleert elkaar om te blijven sporten nu en in de toekomst. Peter Saris is een enthousiaste man die veel tijd en energie investeert in de club, hij heeft hart voor de club.

Met recht De Parel van Olst-Wijhe van 2017!!

Bekijk ook het leuke filmpje met de dochter van Peter Saris, Eva Saris en het filmpje met Willem van Aefst.

Deel dit
Mail
Bellen