Commissaris en burgemeester ontvangen boek Operatie IJssellinie

Op vrijdag 20 oktober overhandigden fotograaf Jan Amse en vormgeefster Irmgard Nieuwenhuizen het prachtige fotoboek van Operatie IJssellinie aan Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten en burgemeester Ton Strien.

In het boek staan foto’s die zijn gemaakt tijdens de voorbereidingen en de voorstellingen van Operatie IJssellinie. Het boek bevat 200 pagina’s met schitterende foto’s van dit bijzondere theaterspektakel dat speelde van 7 tot en met 22 september op Landgoed De Haere in Olst. Het boek kijkt als een film waarbij álle momenten zijn belicht. De voorbereidingen, repetitieavonden, het maken van de kostuums en decors, de tranen en lachsalvo’s, de regen, de zon en natuurlijk… de uiteindelijke voorstelling! De foto’s zijn gemaakt door Jan Amse. Het boek is vormgegeven door Irmgard Nieuwenhuis en Henk Rinzema van In Concept. Irmgard speelde ook mee in de voorstelling.

Alle, meer dan 140, vrijwilligers die hebben meegeholpen bij Operatie IJssellinie hebben het fotoboek ontvangen tijdens de gezellige en soms zelfs emotionele ‘terugkomavond’ op vrijdag 13 oktober.

Deel dit
Mail
Bellen