Huldiging Nederlands kampioenen

Woensdagavond 28 september huldigde sportwethouder Anton Bosch Nederlands kampioenen Fabienne Logtenberg uit Olst en Esmée Kijk in de Vegte uit Wijhe.

In het bijzijn van familie en vertegenwoordigers van het sportplatform, handbalverening Sc Overwetering en PV De Kloosterruiters sprak de sportwethouder Bosch in Brasserie Op Duur in Den Nul de kampioenen toe.

Fabienne Logtenberg Nederlands kampioen Handbal

Fabienne Logtenberg uit Olst werd Nederlands kampioen met haar handbalteam Sercodak Dalfsen. De cirkelspeelster won deze titel voor de 6e keer op rij. Fabienne speelde eerder bij Sc Overwetering en HV Plus Severijn Heeten.

Esmée Kijk in de Vegte Nederlands kampioen Springen

Esmée Kijk in de Vegte mag de titel Nederlands kampioen springen 2016 aan haar naam toevoegen. Met haar pony Captain Jack wist ze dit jaar in Ermelo in de klasse Z/C het goud binnen te springen.

Trots

Wat een geweldige prestatie! Gemeente Olst-Wijhe is er trots op zulke winnaars in haar gemeente te hebben. Daarom zet zij Nederlands kampioenen die binnen de normen van NOC/NSF kampioen zijn geworden graag in het zonnetje. Fabienne en Esmée, gefeliciteerd!

Deel dit
Mail
Bellen