Eerste steenlegging woningen Veldwachter Wesepe

Gelukkige en enthousiaste kopers van de eerste vier woningen aan de Veldwachter in Wesepe waren aanwezig bij de eerste steenlegging door de wethouders Marcel Blind en Herman Engberink op woensdagmiddag 6 juli.

De toekomstige bewoners waren zeer enthousiast over de plek en goede prijs/kwaliteitverhouding. “Overal dichtbij en een fantastische eigen plek in een mooie landschappelijke omgeving met voldoende voorzieningen’’ was een veel gehoorde kreet. "Je bent zo in Deventer, Raalte, Olst of Wijhe en ook de A1 is dichtbij" zegt één van de bewoners.
 
Bouwbedrijf Vosman uit Raalte en MAXX Property Development waren verantwoordelijk voor de conceptuele planontwikkeling van deze woningen, met kleinere kavels in een goedkoop prijssegment. Het Plaatselijk Belang Wesepe gaf aan zich te kunnen vinden in de plannen omdat er geen concessies zijn gedaan aan de uitstraling van het gebied. De gemeente, die het belangrijk vindt dat jonge mensen zich vestigen in onze gemeente, heeft de plannen goedgekeurd en de woningbouwkavels enigszins verkleind.

De uitvoering van de bouw is enkele weken geleden gestart door Bouwbedrijf Vosman en zullen eind dit jaar/begin volgend jaar gereed zijn. Het betreft een rij van vier woningen, die inmiddels allemaal zijn verkocht.

Op 6 juli startte ook de verkoop van de tweede fase, die eveneens vier woningen betreft. De verkoop hiervan is in handen van Salland Makelaars in Raalte.

Deel dit
Mail
Bellen