Succesvolle informatieavond Noorder Koeslag

Donderdagavond 12 mei vond er in het gemeentehuis een informatieavond plaats voor de kavelverkoop in de wijk Noorder Koeslag. De belangstelling voor zowel de vrijstaande, twee-onder-een-kap- en rijwoningen was groot.

Inschrijfprocedure

De inschrijf- en lotingsprocedure gaat als volgt. Je kunt je tot en met 1 juni inschrijven voor een woningbouwkavel binnen het woonveld. Op het inschrijfformulier kun je aangeven naar welk woningtype jouw voorkeur uit gaat. Op basis van deze voorkeur bepalen wij welke verkavelingsvariant wij hanteren (variant 1 of 2). Als jij je hebt ingeschreven, ontvang je schriftelijk bericht waarin staat welke verkavelingsvariant geldt. De aangegeven voorkeur is dus niet bindend voor de uiteindelijke keuze die jij maakt.

Tijdens de lotingsavond reserveer je als inschrijver daadwerkelijk een kavel. Dit kan een kavel voor een vrijstaande-, een twee-onder-één-kap- of een rijenwoning zijn. Deze keuze kan en mag afwijken van hetgeen je aangaf op het inschrijfformulier. Het is namelijk mogelijk dat de eerste voorkeur al is gereserveerd en de tweede voorkeur een ander woningtype betreft.

Als blijkt dat alle kavels bij de loting vergeven zijn en er nog veel interesse is in woningen, geven wij na de zomer 2016 ook het naastliggende woonveld uit. De verkaveling van dit woonveld staat nog niet vast. Bij de uitgifte van dit woonveld geven we hierover meer informatie.

Vragen? Stel ze via de e-mail.

Deel dit
Mail
Bellen