Stichting Zwembad De Welters:Voorverkoopabonnementen en zwemlessen 2016

Op donderdag 28 april 2016 opent zwembad De Welters in Wijhe weer haar deuren. Van woensdag 16 maart tot vrijdag 28 april 2016 kunt u zwemabonnementen kopen in de voorverkoop. De abonnementen zijn dan goedkoper. Vanaf 28 april brengen wij de normale prijs in rekening.

In de voorverkoop kunt u uw abonnement bij de gemeente kopen, tijdens openingstijden van de balies in het gemeentehuis en in het Holstohus. Wij vragen u per pin te betalen. Op de website van zwembad de Welters vindt u het aanvraagformulier. Na opening van het zwembad kunt u bij de kassa van het zwembad een abonnement kopen. Daar kunt u alleen contant betalen.

Zwemlessen

Op woensdagochtend 16 maart kunt u tussen 09.00 en 12.00 uur uw kind opgeven voor zwemlessen voor diploma A, B en C. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van het zwembad via telefoonnummer 0570-521232 of kijk op de website van het zwembad.

Heroverweging: veranderingen rondom het zwembad

De gemeenteraad heeft tijdens de heroverweging besloten om te besparen op het zwembad. Er is voor gekozen om te kiezen voor een andere beheersvorm van het zwembad. Er is sinds dit jaar een beheerstichting opgericht. Zij communiceren over het zwembad, zorgen dat het zwembad bemand is, etc. Op de website van zwembad de Welters vindt u meer informatie over de beheerstichting. 

Deel dit
Mail
Bellen