Mijn Taxi Op Maat: Wmo-vervoer vanaf 1 januari 2017

Vanaf 1 januari 2017 gaat Mijn Taxi Op Maat rijden in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Olst-Wijhe, Staphorst en Zwartewaterland. Mijn Taxi Op Maat is de opvolger van de RegioTaxi. Alle inwoners die een Wmo-vervoerspas van hun gemeente hebben, kunnen gebruikmaken van dit vervoer.

Inwoners met een Wmo-vervoerspas hebben eind november van hun gemeente een brief ontvangen over Mijn Taxi Op Maat. Rond 22 december aanstaande ontvangen deze inwoners per post de nieuwe pas voor Mijn Taxi Op Maat. Vanaf 1 januari 2017 kan er zeven dagen per week van 06.00 uur ’s morgens tot 23.59 uur ’s avonds gereisd worden met dit nieuwe vervoer. Met de persoonlijke vervoerspas kunnen deze inwoners van tevoren ritten reserveren. Dat kan vanaf 22 december aanstaande bij Mijn Taxi Op Maat via telefoonnummer 0900-8412 en via de website Mijn taxi op maat.

Namens de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Olst-Wijhe, Staphorst en Zwartewaterland is de vervoerder Vervoersmanagement Noord Nederland (VMNN) de organisatie die Mijn Taxi Op Maat uitvoert in onze regio.

Deel dit
Mail
Bellen