Collectieve zorgverzekering 2017

Hebt u een laag inkomen maar wilt u wel goed verzekerd zijn? Maak gebruik van de collectieve zorgverzekering die de gemeente Olst-Wijhe u aanbiedt. De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Bij de collectieve zorgverzekering betaalt de gemeente mee aan de kosten voor de premie. Zo blijft de premie voor u betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten aanzienlijk.

Zodra de premies bekend zijn gemaakt (rond 19 november 2016) vindt u meer informatie op onze website en in de Huis aan Huis Reklamix.

De gemeente Olst-Wijhe heeft een collectieve ziektekostenverzekering afgesloten bij Salland Verzekeringen, speciaal voor mensen met een lager inkomen. Deelnemers zijn aanvullend verzekerd voor het Pluspakket en het Tandpluspakket en ontvangen een korting op de te betalen premie.

Voordelen collectieve zorgverzekering

  • De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering.
  • U krijgt een korting op de collectieve verzekering.
  • De zorgverzekeraar accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Voorwaarden

  • U woont in de gemeente Olst-Wijhe.
  • Uw netto inkomen per maand over december 2016 gelijk aan heeft een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm.

Financiële tegemoetkoming in de ziektekosten

Hebt u een laag inkomen? Dan kunt u ook een vergoeding aanvragen voor de premie voor een aanvullende ziektekostenverzekering van maximaal € 400,- per jaar. Daarnaast kunt u een eenmalige vergoeding krijgen van € 200,- als u het volledig wettelijk eigen risico van de
ziektekostenverzekering hebt opgebruikt. Kijk voor meer informatie over
de financiële tegemoetkomingen op de pagina Werk en inkomen of neem contact op met het Team Werk, inkomen en zorg.

Deel dit
Mail
Bellen