Bedrijfsbezoek aan Van Remmen

Henk Hagoort, Boardlid van de Regio Zwolle bracht samen met wethouder Anton Bosch een bedrijfsbezoek aan Ton van Remmen, CEO van Van Remmen UV Techniek in Wijhe.

Van Remmen is een familiebedrijf en specialist op het gebied van duurzame en hoogwaardige UV-desinfectiesystemen. Tijdens de inspirerende rondleiding en onder het genot van een kop koffie werd er gesproken over de bedrijfsactiviteiten, de relevante ontwikkelingen in het bedrijf en in de markt en de meerwaarde van de Regio Zwolle en de Economic Board voor regionale ondernemers.

“Het is altijd leuk om mensen van buiten je eigen sector op bezoek te hebben. Het maakt je bewust van waar je staat en waar je mee bezig bent. De meerwaarde van een bezoek van de Economisch Board en de gemeente zit hem vooral in het bredere perspectief en het hogere abstractieniveau. Dat geeft een andere dimensie. Het is fijn om te zien dat de Economisch Board en de gemeente oog hebben voor en nadenken over naar de behoefte op lokaal niveau” aldus Ton van Remmen.

“Het bedrijf Van Remmen UV Techniek is een goed voorbeeld hoe de regio Zwolle werkt. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn enorme gastvrijheid naar zijn klanten en duurzaamheid en kwaliteit van zijn producten. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen hoogwaardige R&D-afdeling om eigen producten te testen” aldus Henk Hagoort. Henk Hagoort is onlangs begonnen als CvB-voorzitter van Hogeschool Windesheim en vanuit die functie toegetreden tot de Economic Board regio Zwolle.

Doel van deze bedrijfsbezoeken is om de verbinding tussen de Board en het bedrijfsleven te verstevigen en om de praktijk van alle dag te laten aansluiten op het te ontwikkelen (strategisch) beleid.

Deel dit
Mail
Bellen