Praat u 2 februari mee over wonen, welzijn en zorg in Olst-Wijhe?

Onze gemeente werkt aan een nieuwe woonvisie. Wij willen graag weten wat u als inwoner of organisatie vindt van wonen in onze gemeente. Daarom nodigen wij u graag uit voor de themabijeenkomst: Wonen, welzijn en zorg op dinsdag 2 februari om 19.30 uur in het gemeentehuis in Wijhe.

Tijdens deze bijeenkomst gaat het vooral over het (langer) zelfstandig kunnen wonen. Voor ouderen en ook voor anderen voor wie dat vanwege een beperking niet vanzelfsprekend is. Wat is er de afgelopen jaren in onze gemeente tot stand gekomen via ons uitvoeringsprogramma wonen, zorg en welzijn? Welke trends en ontwikkelingen komen er op ons af en welke uitdagingen en acties ziet u voor de komende jaren? Het zal zowel gaan over “de stenen” (woningaanbod, zorgvastgoed, toegankelijkheid) en vernieuwende woon-zorgconcepten als over gewenste ontmoetingsmogelijkheden, (welzijns- en gemaks)diensten en zorgverlening. Wat is er nodig om langer thuis te blijven wonen? Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en suggesties.

U bent van harte welkom om hierover mee te praten op dinsdag 2 februari. Neem voor meer informatie contact op met Carla van der Velde, via telefoonnummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen