Onderzoek openbare verlichting Raalterweg en Omloop

Provincie Overijssel en Saxion Hogeschool doen onderzoek naar de openbare verlichting in meerdere gemeenten en zo ook in Olst-Wijhe. Met dit onderzoek wordt gekeken welke invloed verlichting heeft op openbare ruimten. In Olst-Wijhe zijn de Raalterweg en de Omloop in Wijhe aangewezen om het onderzoek uit te laten voeren.

Vanaf 1 maart tot en met 14 maart kunt u een online vragenlijst invullen. Dit wordt de nulmeting voor dit onderzoek. Wij vragen hiervoor vijf minuten van uw tijd om deze in te vullen. Doet u mee?

Online prikbord

Vanaf 16 maart wordt de openbare verlichting aan de Raalterweg en de Omloop aangepast. Om het onderzoek niet te beïnvloeden worden deze aanpassingen nog niet gedeeld. Deze informatie wordt op 16 maart op deze pagina toegevoegd. Uw mening over deze aanpassingen kunt u vanaf dan ook delen op het online prikbord. Ook deze informatie vindt u vanaf 16 maart op deze pagina.

Begin 2016 gaat het Saxion hetzelfde onderzoek nogmaals uitvoeren om de verschillen te meten.

Vragen?

Hebt u vragen over dit onderzoek of wilt u de vragenlijst op papier invullen? Dan kunt u contact opnemen met Heleen Lieftink, werkzaam voor de gemeente Olst-Wijhe, telefoonnummer 14 0570. U kunt uw vraag ook stellen via gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van: onderzoek openbare verlichting.

Het onderzoek kunt u blijven volgen op www.olst-wijhe.nl/verlichting.


Deze proef is mede mogelijk gemaakt door de Regio Zwolle en de provincie Overijssel. Gezamenlijk met de gemeenten in de Regio Zwolle gaan we bewuster met verlichting om. 

Deel dit
Mail
Bellen