Verhuizing UWV Werkbedrijf

Het UWV WERKbedrijf gaat verhuizen van Deventer naar Apeldoorn. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop u een bijstandsuitkering kunt aanvragen.

De dienstverlening van UWV verandert. Het UWV gaat steeds meer diensten aanbieden via internet. Dit heeft gevolgen voor de vestigingen van het UWV. Het UWV werkt vanaf 2015 op dertig locaties in Nederland. Tot en met 2015 verhuizen zeventig vestigingen van UWV naar een ander Werkplein. Het aantal locaties gaat daarmee van honderd naar dertig. Ook het UWV Werkbedrijf Deventer gaat verhuizen. Vandaar dat nu is gekozen voor een andere procedure voor het aanvragen van een bijstandsuitkering.

Om een bijstandsuitkering aan te vragen, moet u zich eerst als werkzoekende laten inschrijven bij het UWV WERKbedrijf. Dit kunt u doen via de website www.werk.nl. Hiervoor hebt u een DigiD nodig. Deze kunt u aanvragen op de website www.digid.nl
Zodra u als werkzoekende bent ingeschreven, kunt u voor het aanvragen van een bijstandsuitkering telefonisch contact opnemen met het team Werk, Inkomen en Zorg van de gemeente. Dit kunt u doen tijdens het telefonisch spreekuur van team Werk, Inkomen en Zorg elke werkdag van 9.00 uur tot 10.00 uur via telefoonnummer 14 0570.

Het UWV WERKbedrijf is vanaf 15 januari 2015 te vinden in het Activerium op het adres Deventerstraat 46 7311 LX te Apeldoorn. U kunt hen bereiken via de website www.werk.nl of via het telefoonnummer 0800 – 80 01 (gratis). Het UWV WERKbedrijf is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Deel dit
Mail
Bellen