Ondernemers uit Olst-Wijhe gezocht voor een informatiemarkt voor 50+’ers

Gemeente Olst-Wijhe is aangesloten bij Lang zult u wonen. Dit project is erop gericht om mensen te helpen langer thuis te laten wonen.

Zo worden 50+’ers gestimuleerd om nu al na te denken over woningaanpassingen zoals een grote of kleine verbouwing of het aanschaffen van hulpmiddelen. Een groot deel van deze oplossingen is te vinden bij lokale bedrijven zoals bouwers, installateurs, woningcorporaties en niet te vergeten de welzijnsinstellingen en ouderenbonden.

Eind november worden in Olst en Wijhe informatiemarkten georganiseerd waarbij 50+’ers in contact kunnen komen met lokale ondernemers en partijen die mogelijkheden bieden aan mensen om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Bijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers op 1 oktober

Biedt uw organisatie producten of diensten die u graag wil presenteren tijdens de informatiemarkt? Wilt u met de gemeente meedenken over een goede opzet en invulling van de markt? U bent van harte welkom op woensdag 1 oktober tijdens de bijeenkomst die van 19:30 tot 21:30 uur georganiseerd wordt in het gemeentehuis in Wijhe.

Geïnteresseerde ondernemers en maatschappelijke organisaties die mee willen denken en/of werken, kunnen zich via mail aanmelden bij r.thoben@olst-wijhe.nl

Voor meer informatie over ‘Lang zult u wonen’ kunnen ondernemers kijken op www.langzultuwonen.nl

Deel dit
Mail
Bellen