Mooi schoon draait op volle toeren

Rommel op straat is een doorn in het oog van velen. Olst-Wijhe wil samen met u de strijd aangaan tegen zwerfvuil.

Door extra inzet van de gemeente en vrijwillige opschoonacties van inwoners, verenigingen en organisaties wordt heel Olst-Wijhe weer ‘Mooi Schoon’. Het doel van het zwerfvuilprogramma ‘Mooi Schoon’ is: Kom in actie!

Het Mooi Schoon-programma is al gestart. Het Mooi Schoon-activatieteam was aanwezig tijdens de Wiejese Diekdaegen. Ook is er in Olst een zwerfvuilopschoonactie geweest. In de voorbereiding op de Appelloop combineerde een aantal sportievelingen op initiatief van Plaatselijk Belang Olst een training met het opruimen van zwerfvuil. Zo hadden ze een goede training en was het parcours van de Appelloop zwerfvuilvrij.

Naast de bovengenoemde acties ondersteunt Mooi Schoon ook andere opschoonacties die door inwoners en verenigingen worden georganiseerd. Inwoners, die gezamenlijk de buurt willen opschonen, kunnen bijvoorbeeld de 'Aanhanger van Mooi Schoon' in bruikleen krijgen; een wagen vol bezems, grijpers, vuilniszakken en nog veel meer. Op deze manier wordt het realiseren van een mooi schone buurt, wijk, park, winkelstraat of vereniging niet alleen makkelijker maar ook leuker! Maar Mooi Schoon doet meer. Ook het voorkomen van zwerfvuil en het schoonhouden van onze leefomgeving staan hoog in het vaandel.

Ergert u zich wel eens aan zwerfvuil op straat? Doe dan mee aan Mooi Schoon.
Wilt u een eigen actie aanmelden? Dat is zo gedaan. Ga naar www.mooi-schoon.nl

Mooi Schoon. Mooi voor elkaar.

Deel dit
Mail
Bellen