Kernenbezoek Wijhe op 25 september 2014

Burgemeester en wethouders gaan 25 september a.s. op kernenbezoek in Wijhe.

Eerst is er ’s middags een werkbezoek aan ‘Omni Vereniging Wijhe’92. Een inkijk in de organisatie van een vereniging met 1200 leden. ‘s Avonds is iedereen vanaf 19.30 uur uitgenodigd in de prachtig vernieuwde kantine van Wijhe ’92 aan de Zandhuisweg.

De avond staat in het teken van de veranderingen in de samenleving en het belang van ieders betrokkenheid. U hoort dan de laatste stand van zaken rondom het zwembad en de bibliotheek en de rol en bijdrage van de inwoners daarbij.

Wijhe‘92 verzorgt een presentatie met als motto: ‘Iets bereiken doe je door te veranderen’, de toekomst van de vereniging in relatie met het bedrijfsleven en de gemeente. Hierna gaan college en aanwezigen in discussie over hoe je veranderingen in gang zet. Over hoe we in de toekomst alle benodigde vrijwilligers vinden. Hoe onbenut talent gevonden en gemotiveerd wordt. Veranderingen beginnen vaak door inspireren. Laat u ook inspireren tijdens deze avond en kom.

 
Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden daarom actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college.

Deel dit
Mail
Bellen