Fysieke Infrastructuur en Vastgoed

Opheffen voorrangskruisingen ten noorden van de Raalterweg (N756). Om te voldoen aan de basiskenmerken wegontwerp, behorende bij erftoegangswegen buiten de bebouwde kom, heeft Veilig Verkeer Nederland gevraagd de voorrangskruispunten ten noorden van de Raalterweg (N756) op te heffen. Ook de gemeente Raalte gaat de voorrangskruispunten op de aansluitende wegen zoals De Nieuwe Wetering met Wechterholt opheffen.

Duurzaam veilig

Door het opheffen van de voorrangskruispunten in het 60 km/h zonegebied wordt voldaan aan de richtlijnen op het gebied van Duurzaam Veilig. Hiervoor is inmiddels een verkeersbesluit genomen. Op diverse plaatsen worden (tijdelijk) waarschuwingsborden geplaatst met het opschrift “Voorrangsregeling gewijzigd”.

Onderhoud aan asfaltwegen buiten de bebouwde kom

In de maanden augustus en september voert Ballast Nedam Infra groot onderhoud uit aan onze asfaltwegen. De werkzaamheden bestaan uit herstel van kleine schades, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en slijtlagen. De betreffende wegen zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaande verkeer. De aanwonenden worden vooraf door de aannemer geïnformeerd over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun perceel. Op onze website staat aangegeven welke wegen wanneer worden onderhouden en wanneer deze zijn afgesloten.

Informatie

Voor vragen of nadere informatie kunt u zich wenden tot Jaap Bosch, medewerker
van het team Fysieke Infrastructuur en Vastgoed, tel.14 0570 of gemeente@olst-wijhe.nl t.a.v. Jaap Bosch.

Deel dit
Mail
Bellen