Dankwoord oud wethouders

Woensdag 21 mei hebben de oud wethouders Ans Otterloo en Cor van den Berg veel mensen de hand geschud tijdens een gezellige en druk bezochte afscheidsreceptie in het Holstohus in Olst. Via deze weg willen zij iedereen bedanken voor deze onvergetelijke dag.

Cor van den Berg

Hartelijk dank beste mensen, voor alle warme wensen, dankbetuigingen en cadeaus bij gelegenheid van het vertrek als wethouder. Zoals toegezegd gaat de waarde van de cadeaus in geld naar Fauvé en Tygo Benjamins in Wijhe en Stijn Rouweler in Wesepe, zodat er nader onderzoek naar de ziekte van deze drie jonge kinderen kan worden gedaan. In totaal €1500,-, mede mogelijk gemaakt dankzij jullie allemaal! Zeer bedankt daarvoor, mede namens beide families, echtgenote Ans, Soyin, kinderen en kleinkinderen.

Ans Otterloo

Beste mensen, het was een hartverwarmend afscheid. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle dankzeggingen en goede wensen die ik 21 mei mocht ontvangen. Het doet goed te horen dat ik gedurende twintig jaar van wethouderschap veel voor de samenleving heb kunnen doen. Ik sla nu een nieuw pad in en in de toekomst zal ik u vast nog ergens ontmoeten. Het ga u goed.

Deel dit
Mail
Bellen