Kernenbezoek Olst 10 juni 2014

Wethouders stellen zich voor en ‘Olst mooier aan de IJssel’: dat zijn de onderwerpen die aan de orde komen tijdens het kernenbezoek aan Olst op dinsdag 10 juni om 20:00 uur in de Brasserie van het Holstohus. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens het kernenbezoek kunt u kennismaken met de nieuwe wethouders en krijgt u informatie over het project ‘Lang zult u wonen’. Aansluitend vertelt Plaatselijk Belang Olst over de stand van zaken van haar plannen over ‘Olst mooier aan de IJssel’. Vorig jaar tijdens het kernenbezoek heeft PB Olst de ideeën gepresenteerd om het gebied rondom de IJssel bij Olst te verbeteren. PB Olst wil graag dat mensen aan de IJssel kunnen recreëren, dat de oversteek over de Rijksstraatweg veiliger wordt en dat vanaf het pontveer gewandeld kan worden langs de IJssel in noordelijke en zuidelijke richting. Inmiddels zijn we één jaar verder en wordt de stand van zaken toegelicht. U kunt daarop reageren. De nieuwe wethouders worden voorgesteld en aan hen wordt gevraagd hoe zij tegen de plannen aankijken. Ook andere onderwerpen kunnen aan bod komen. Iedere inwoner van Olst wordt uitgenodigd om een inbreng te leveren.

Burgemeester en wethouders hechten er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Het kernenbezoek wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met de Plaatselijk Belang Olst.

Deel dit
Mail
Bellen