Extra mogelijkheid oud papier inzameling Olst

Vanaf zaterdag 14 juni staat er weer een oud papier container van de Olster Harmonie en de RK Theresiakerk bij Dé-Gé op de Meente. Handig voor huishoudens in het buitengebied, die geen blauwe container hebben. Maar ook voor de huishoudens die meer papier hebben dan in de blauwe container past. Iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om uw oud papier naar deze container te brengen.

De oud papier inzamelaars in Olst willen met deze voorziening de service voor het buitengebied weer herstellen. In 2011 zijn de blauwe container voor de huishoudens binnen de bebouwde kom in gebruik genomen. Toen ging de container bij DeGe weg. Veel huishoudens in het buitengebied konden toen niet meer in Olst terecht met hun oud papier. Dat is nu, met deze container, weer recht gezet.

Ook voor de hoogbouw

Ook de bewoners van de hoogbouw in Olst kunnen goed gebruik maken van deze service. Zij waren aangewezen op de chemokar om het oud papier te brengen, of hebben een gezamenlijke blauwe container in de kelder staan. Nu is ook voor hen iedere zaterdag de mogelijkheid om oud papier weg te brengen.

Deel dit
Mail
Bellen