Buurtschouw Boerhaar op 17 april 2014

De buurtschouw op de Boerhaar vindt plaats op donderdag 17 april 2014. Als u punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw, dan kunt u meelopen of uw punten doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek, b.koekkoek@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 09:00 uur voor restaurant Logtenberg. U bent van harte welkom.
Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie en de dorpsbrandwacht. Ook een delegatie van Plaatselijk Belang Wijhe loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen, die wil meelopen, zich aansluiten.

 

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken, kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Deel dit
Mail
Bellen