Achtste editie onderhoudsdagen voor scootmobielen

Op 13 en 15 mei 2014 wordt alweer de achtste editie van de onderhoudsdagen voor scootmobielen georganiseerd door de gemeente en de hulpmiddelenleverancier Welzorg. De onderhoudsdagen zijn uitsluitend bedoeld voor de inwoners met een door de gemeente verstrekte scootmobiel. De onderhoudsdagen vinden dit jaar plaats op dinsdag 13 mei 2014 bij Carinova Woonzorg, locatie Het Averbergen te Olst en donderdag 15 mei 2014 bij Zorgspectrum Het Zand, locatie Het Weijtendaal te Wijhe. Op beide dagen kunnen de gebruikers tussen 08:30 uur en 12:30 uur hun scootmobiel laten nakijken.

Bij de onderhoudsdagen is een Wmo-consulent van de gemeente aanwezig om informatie te verstrekken over tal van zaken. Ook zijn Veilig Verkeer Nederland en Welzijn Olst-Wijhe vertegenwoordigd.

Geen brief ontvangen, maar wel een scootmobiel van de gemeente?

De gebruikers van de door de gemeente verstrekte scootmobielen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de onderhoudsdagen. Als u wel een scootmobiel van de gemeente hebt, maar u hebt geen brief ontvangen, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de vakgroep Wet maatschappelijke ondersteuning op werkdagen tijdens het telefonisch spreekuur tussen 09:00 uur en 10:00 uur op het telefoonnummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen