Meepraten over de nieuwe beleidsvisie recreatie en toerisme? Dat kan!

Het is tijd voor een nieuwe beleidsvisie recreatie en toerisme. De beleidsevaluatie recreatie en toerisme van de rekenkamercommissie vormt hiervoor een mooie basis, maar de gemeente wil ook graag het gesprek aangaan met de maatschappelijke partners welke een (in)directe relatie hebben met het beleidsveld recreatie en toerisme.

Samen kunnen wij Olst-Wijhe namelijk naar een hoger niveau tillen, maar een breed gedragen beleidsvisie is een voorwaarde voor succes. Daarom nodigen wij ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties van harte uit om input te leveren voor de nieuwe beleidsvisie recreatie en toerisme. Dit kan tijdens (een van) de thema-avonden die wij organiseren.

De thema’s / data zijn:

  • Kunst en Cultuur (historie) op 22 april
  • Actief genieten op het Sallandse platteland op 23 april
  • Beleef de IJssel op 6 mei

Zaken die aan bod komen zijn onder andere: Waar liggen kansen? Welke thema’s moeten in de beleidsvisie terugkomen? Hoe kunnen we samenwerking bevorderen?

 

Alle thema-avonden beginnen om 19:30 uur (en duren ongeveer 2 uur). U bent van harte uitgenodigd in het gemeentehuis in Wijhe. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Lina van Veen, l.vanveen@olst-wijhe.nl. Indien u verhinderd bent, maar toch uw ideeën kenbaar wilt maken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar Lina van Veen.

 

Deel dit
Mail
Bellen