Zwembad De Welters 2014, voorverkoop abonnementen en zwemlessen

Op 23 april gaat Zwembad De Welters weer open. Bij het klantcontactcentrum kunt u tot 23 april 12:00 uur een zwemabonnement kopen in de voorverkoop. Daarna brengen wij de normale prijs in rekening. Op 6 en 7 mei beginnen de zwemlessen A, B en C. We hebben nog ruimte voor een paar kinderen. Geef uw kind snel op. Dat kan nog tot 6 mei bij badmeester Henk van Lohuizen, 06 20439476.

Voorverkoop abonnementen

U kunt zwemabonnementen kopen in de voorverkoop. De abonnementen zijn dan goedkoper. De voorverkoop is tot woensdag 23 april, 12:00 uur. Daarna brengen wij de normale prijs in rekening. Wilt u een abonnement in de voorverkoop kopen, kijk dan op onze website van het zwembad voor meer informatie. Daar kunt u ook het aanvraagformulier downloaden.

Zwemlessen

De zwemlessen beginnen op dinsdag 6 mei (B en C) en woensdag 7 mei (A). Tot die datum kunt u uw kind nog opgeven voor zwemlessen voor diploma A, B en C. Voor opgave kunt u contact opnemen met badmeester Henk van Lohuizen, telefoonnummer 06-20439476. Meer informatie over tijden en tarieven vindt u op de website van het zwembad.

 

Deel dit
Mail
Bellen