Pak je de kans? Stem op 19 maart!

Je bent 18 jaar of ouder, je bent woonachtig in de gemeente Olst-Wijhe en je bent in het bezit van een geldig identiteitsbewijs? Dan kun jij jouw stem laten gelden in jouw gemeente. Jij bepaalt de nieuwe samenstelling van de gemeenteraad in Olst-Wijhe en hoe Olst-Wijhe de komende vier jaar bestuurd wordt. Op woensdag 19 maart aanstaande vinden de gemeenteraadsverkiezingen in Olst-Wijhe plaats…deze kans laat je toch niet voorbij gaan?

Alles behalve ver-van-je-bed-show

De gemeenteraad staat dichterbij dan je denkt. Denk maar eens aan onderwerpen als parkeergelegenheid, het groen in de buurt, speelterreinen maar ook de manier waarop we in onze gemeente omgaan met jeugd en ouderen. Kortom, het speelt zich allemaal af in jouw ‘achtertuin’ en dus heb jij er iets over te zeggen. Hoe? Door simpelweg op 19 maart te stemmen op de partij en persoon die aansluit bij jouw wensen en idealen. 
Op onze website over gemeenteraadverkiezingen vind je informatie over de deelnemende partijen, de stemlocaties, de stemvoorwaarden, de verkiezingsprogramma's en stemmen in Olst-Wijhe.

Wil je de verkiezingen op de voet volgen? Kijk dan op ons Twitter-account, waar we twitteren onder #verkiezingenolstwijhe als het om de gemeenteraadsverkiezingen gaat van Olst-Wijhe.

Tot 19 maart!

Deel dit
Mail
Bellen