Investeer slim door energie te besparen

Woningeigenaren die hun voornemen om te investeren in een energiezuiniger huis in het nieuwe jaar willen verwezenlijken, kunnen de daad bij het woord voegen door voor de financiering een aantrekkelijke lening af te sluiten via het Rijk. Door slim te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning snijdt het mes aan twee kanten, namelijk een lagere energierekening en verhoging van de woningwaarde met een beter energielabel. Vanaf 21 januari is het mogelijk om een Energiebespaarlening af te sluiten.

De Energiebespaarlening wordt mogelijk gemaakt door het Rijk, in samenwerking met de Rabobank en de ASN bank. De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Meer informatie kunt u vinden op www.ikinvesteerslim.nl.

Duurzaamheidslening provincie Overijssel

De Energiebespaarlening van het Rijk is niet hetzelfde als de Duurzaamheidslening van de provincie Overijssel, maar lijken wel op elkaar. De rente van de Duurzaamheidslening is lager. Op de website kunt u meer informatie vinden over de Duurzaamheidslening en deze ook direct aanvragen.

Let op: lenen kost geld!

Deel dit
Mail
Bellen