Wijzigingen in de afvalinzameling in 2015

De online afvalkalender van ROVA voor het jaar 2015 staat klaar. U kunt deze bekijken door postcode en huisnummer in te vullen op www.rova.nl/afvalkalender.

In één oogopslag ziet u wanneer de eerstvolgende inzameling is en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan. Ook  bestelt u hier de plastic- en tuinzakken.

LET OP: De afvalinzameling wijzigt, kijk daarom op de kalender om te zien wat er voor uw adres wijzigt.

De kalender wordt niet meer ongevraagd toegezonden. Heeft u geen toegang tot internet dan kunt u de afvalkalender aanvragen via het ROVA Klantcontactcentrum (038) 427 37 77.

Blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen

Met ingang van 1 januari 2015 kunnen blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen aangeboden worden. Meer informatie over het aanbieden van blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen is te vinden op www.rova.nl/bliksapzuivel.  

De ROVA-app

Naast de online afvalkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld, op deze manier krijgt men een seintje wanneer de container aan de weg kan. Ook is te lezen waar de afval- en grondstoffen naar toe kunnen. De ROVA-app is er voor de iPhone en voor Android-toestellen en is gratis te downloaden.

Deel dit
Mail
Bellen