Informatiebijeenkomst sportimpuls groot succes

Sportbedrijf Deventer, Sportbedrijf Raalte en Sportstimulering Olst-Wijhe organiseerden dinsdag 9 december een informatiebijeenkomst over de sportimpuls 2015. Er waren veel verenigingen uit de gemeenten Raalte, Deventer en Olst-Wijhe aanwezig.

Aan de maar liefst 49 deelnemers van verschillende verenigingen werd de landelijke regeling van de sportimpuls toegelicht. De verenigingen kregen een duidelijk beeld van de aanvraagprocedure van de sportimpuls bij ZonMW. Verenigingen gaven na afloop van de avond aan met welke interventies zij eventueel aan de slag willen. Ook ontstonden er tijdens de avond al mooie samenwerkingen tussen verenigingen.

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sportverenigingen financieel ondersteunt bij de opzet en organisatie van sportieve activiteiten. Verder biedt de regeling verenigingen de kans om nieuwe leden te werven en de maatschappelijke betrokkenheid meer vorm te geven.

Verenigingen die niet aanwezig waren op de informatieavond, kunnen uiteraard wel deelnemen aan de regeling. Meer informatie over de sportimpuls kunt u krijgen via:

Deel dit
Mail
Bellen