Informatiemarkten: Lang zult u wonen op 20 en 29 november

De gemeente organiseert samen met de ouderenbonden en vertegenwoordigers vanuit het lokale bedrijfsleven de informatiemarkten 'Lang zult u wonen'.

Deze informatiemarkten worden gehouden vanuit de gelijknamige provinciale campagne. Op donderdag 20 november is de markt in Olst in sporthal de Hooiberg en op zaterdag 29 november in Wijhe in de Capellenborg. Beide informatiemarkten zijn te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur. De toegang is gratis.

Demonstraties

Op de markten krijgen de bezoekers adviezen, tips en demonstraties van ondernemers en maatschappelijke organisaties om hun huis veiliger, comfortabeler én energiezuiniger te maken. Daarnaast is er ruime aandacht voor gezond(er) ouder worden. De diversiteit en het aantal organisaties dat deelneemt is groot. De website www.langzultuwonen.nl geeft een volledig overzicht. De gemeente is zelf ook met een informatiestand aanwezig.

Levensloopbestendig

De gemeente Olst-Wijhe doet mee aan de campagne "Lang zult u wonen" om inwoners te informeren over handige aanpassingen die men kan doen in huis. Om zo de woning (meer) levensloopbestendig te maken. De campagne is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Overijssel.

Deel dit
Mail
Bellen