Keuze-avond over Olst mooier aan de IJssel

Plaatselijk Belang Olst heeft verschillende voorstellen klaar over de oversteek van de Rijksstraatweg en de recreatieve invulling langs de IJsseloever.

Plaatselijk Belang Olst nodigt iedereen uit op 18 november vanaf 19.30 uur in het Holstohus in Olst om aan te geven welke varianten verder uitgewerkt moeten worden.

Plaatselijk Belang Olst heeft afgelopen maanden gesproken met tal van mensen over het plan om een betere verbinding te krijgen tussen het dorp Olst en de IJssel. Er zijn veel suggesties gedaan, de wensen en mogelijkheden zijn in beeld gebracht en nu ligt er een plan waarin keuzes gemaakt moeten worden. Plaatselijk Belang Olst legt deze keuzes nu voor aan de Olster gemeenschap.

Zo zijn er varianten gemaakt om de oversteek over de Rijkstraatweg veiliger te maken en de verbinding met het centrum te verbeteren en liggen er voorstellen op tafel om recreatieve voorzieningen te creëren langs de IJsseloevers. Moet het daar een groene oase blijven of wil Olst juist daar intensieve recreatieve voorzieningen? En hoe zit het met de wandelroutes rondom Olst?

Deel dit
Mail
Bellen