Kom deze herfst nog in actie tegen zwerfvuil

In de herfst is de natuur misschien wel op haar mooist, de gekleurde bladeren en de paddenstoelen geven kleur aan het landschap.

Toch wordt veel van deze mooie natuur verpest door zwerfvuil. Tijd om daar wat aan te doen! Kom nog deze herfst in actie tegen zwerfvuil!

Organiseer samen met je buurt, school of (sport)vereniging een opschoonactie. Mooi Schoon helpt daarbij met bijvoorbeeld de 'Aanhanger van Mooi Schoon'. Een wagen vol bezems, grijpers, vuilniszakken en nog veel meer. Op deze manier wordt het realiseren van een mooi schone buurt, wijk, park, winkelstraat of vereniging niet alleen makkelijker maar ook veel leuker!

Een actie aanmelden is zo gedaan. Kijk snel op www.mooi-schoon.nl.

Achtergrondinformatie


Zwerfvuil op de stoep en in het openbaar groen staat al jaren in de top drie van ergernissen van Nederlanders. Zwerfvuil is een milieuprobleem en een probleem voor de leefomgeving. Zwerfvuil vergroot het gevoel van onveiligheid en het opruimen kost de overheid jaarlijks miljoenen. Hoogste tijd om er iets aan te doen. Wij zijn samen de belangrijkste veroorzakers en als we bereid zijn een steentje bij te dragen zijn wij ook de oplossing van het probleem. Het is toch niet raar om geen rommel achter te laten en een keertje wat op te ruimen als het er toch ligt, ook als het van een ander is?

Deel dit
Mail
Bellen