Inzameling schoon tak- en stamhout in de gemeente Olst-Wijhe

In de derde week van januari wordt in onze gemeente schoon tak- en stamhout ingezameld. Schoon tak- en/of stamhout is een waardevolle grondstof. Daarom wil de gemeente deze grondstof apart inzamelen, chippen en dan gebruiken als brandstof voor de kachels in de gemeente.

Het tak- en stamhout wordt - afhankelijk van de hoeveelheid - op twee manieren verzameld. Heeft u minder dan twee aanhangers tak- en/of stamhout (ongeveer 4m3), dan kunt u vanaf maandag 6 t/m vrijdag 17 januari uw schone tak- en stamhout gratis brengen naar een van de volgende locaties:

  • De gemeentewerf, Industrieweg 6, Wijhe
    Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 13:00 uur
  • Dé-Gé Olst, De Meente 11, Olst
    Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
  • Jansen Wijhe, Lierderholthuisweg 15, Wijhe
    Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur
  • ANV Groen Salland, Boxbergerweg 34, Wesepe
    Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
  • Welsum, bij het buurthuis na overleg met de beheerder

Let op:

Alleen schoon tak- en stamhout kan worden afgeleverd. Geen coniferen, kerstbomen en met zand vervuild takhout. Hebt u vragen over de inzameling, dan kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77. Meer informatie vindt u op de website.

Heeft u meer dan twee aanhangers takhout, dan kunt u zich van maandag 6 t/m vrijdag 17 januari melden bij het ROVA Klantcontactcentrum, via telefoonnummer (038) 427 37 77. Het takhout wordt op maandag 20 en dinsdag 21 januari bij u aan huis opgehaald. U moet ervoor zorgen dat het tak- en stamhout met een minimumlengte van 1,5 meter, netjes gestapeld in één richting, met het dikke eind naar de weg klaarligt vanaf zaterdag 18 januari.

Deel dit
Mail
Bellen