Informatie van Dienst Landelijk Gebied

Informatiebijeenkomst Ruilplan Olst-Wesepe 12 augustus 2013
Vergadering Landinrichting Olst-Wesepe 15 augustus 2013.

Informatiebijeenkomst Ruilplan Olst-Wesepe
Op maandag 12 augustus om 14:00 uur en 20:00 uur vindt er in het “Wapen van Wesepe” (Ds. E. Kreikenlaan 8 te Wesepe) een informatiebijeenkomst over het ontwerp-ruilplan plaats.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u een algemene toelichting op het ontwerp-ruilplan. De informatie gaat bijvoorbeeld over hoe het plan tot stand gekomen is, wat de verschillen zijn tussen inbreng en toedeling, over het indienen van zienswijzen en over de afrekening. Dus over de algemene procedure rond de ruilverkaveling. De informatie is geen toelichting op uw persoonlijke situatie. Gegevens over uw persoonlijke situatie ontvangt u per post thuis ná de informatiebijeenkomst.

Vergadering Landinrichting Olst-Wesepe
Op donderdag 15 augustus 2013 vergadert de uitvoeringscommissie Olst-Wesepe in het “Wapen van Wesepe”, Ds. E. Kreikenlaan 8 te Wesepe. De vergadering is openbaar en begint om 9:30 uur. De agendastukken voor deze vergadering liggen vanaf woensdag 7 augustus ter inzage in de gemeentehuizen van de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte. U kunt de stukken ook via internet downloaden. Het adres is www.dienstlandelijkgebied.nl/olst-wesepe.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht tijdens de vergadering van 15 augustus, kunt u zich vóór de aanvang van de vergadering melden bij de voorzitter, onder vermelding van het agendapunt waarover u wilt spreken.

Voor nadere inlichtingen: Dienst Landelijk Gebied, Mariëlle Dekker 06-52401731.

Deel dit
Mail
Bellen