Uitnodiging visie-bijeenkomst Jeugdhulp op 5 september 2013

Vanaf 1 januari 2015 krijgen gemeenten de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een goede uitvoering van alle vormen van jeugdhulp. De gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR) werken op subregionaal niveau nauw samen om alles voor te bereiden wat nodig is om deze transitie te laten slagen. Op 5 september van 15:30 tot 18:00 uur (inloop vanaf 15:00 uur) in het Holstohus te Olst vindt een open gesprek plaats met alle betrokken en geïnteresseerde organisaties op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.

Voor ons is dit gesprek een belangrijke verkenning van de ideeën en opvattingen van onze samenwerkingspartners over de toekomstige jeugdhulp. U kunt zich opgeven via deze link: www.deventer.nl/transitiejeugdzorg.

De resultaten van deze bijeenkomst worden gebruikt bij het opstellen van de lokale gemeentelijke beleidsvisies Jeugdhulp voor de komende periode. In die visies wordt beschreven wat wij als gemeenten met onze samenwerkingspartners willen bereiken, onze visie op de jeugdhulp, de relaties met onze partners en de toekomstige wijze van bekostiging van de jeugdhulp. Naar verwachting zullen de lokale gemeentelijke beleidsvisies begin 2014 ter besluitvorming aan de verschillende gemeenteraden worden aangeboden. Daarna worden concrete afspraken gemaakt met de samenwerkingspartners over de uitvoering van de jeugdhulp vanaf 2015.

Deel dit
Mail
Bellen