Woningbouwkavels Wesepe per 2 september 2013 in de kavelwinkel

Vanaf 2 septeber 2013 zijn de woningbouwkavels aan de Veldwachter (woonveld A) in Wesepe via de digitale gemeentelijke kavelwinkel (www.woneninolst-wijhe.nl) beschikbaar. In deze kavelwinkel bieden wij woningbouwkavels aan die worden verkocht via het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Dat wil zeggen, dat de reserving van de kavels gebeurt in de volgorde waarin belangstellenden zich inschrijven, waarbij de dag van inschrijving bepalend is.

Ook zijn de woningbouwkavels aan de Tollenaar 3 en 8 in Wesepe (vrijstaand) nog beschikbaar, waarbij Tollenaar 3 mag worden gesplitst om hier twee halfvrijstaande woningen te realiseren. Op Wonen in Olst-Wijhe vind je bovendien nog woningbouwkavels die momenteel beschikbaar zijn in Boerhaar en in de wijken Zonnekamp West en Oost te Olst.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een kavel bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis in Wijhe of in het Holstohus in Olst. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten bedragen € 50,-.

Wie kan meedoen?

Iedereen kan meedoen. Je hoeft niet sociaal of economisch gebonden te zijn aan onze gemeente. Wel moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn en mag je vijf jaar, voorafgaand aan het jaar van uitgifte, geen kavel van of via derden van de gemeente hebben gekocht.

Informatie over de woningbouwkavels

Informatie over de woningbouwkavels kun je vinden in onze digitale kavelwinkel. Op deze website kun je van alles vinden over het wonen in onze gemeente. Ook zijn in het gemeentehuis informatiebrochures verkrijgbaar bij het klantcontactcentrum. Een uitgebreide informatiebrochure wordt op verzoek toegestuurd. Voor vragen en/of een toelichting kun je terecht bij Jolanda Slinkman. Zij is bereikbaar via het centrale telefoonnummer of via j.slinkman@olst-wijhe.nl.

Blijf op de hoogte

Wil je het laatste nieuws niet missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Wonen.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Woningbouwkavels Wesepe  pdf 32,7 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen