Omleiding provinciale weg N348, wegvak Raalte – Deventer.

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken zij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel.

Eén van deze wegen is de N348 wegvak Raalte - Deventer, ter hoogte van de rondweg Wesepe. Aan dit weggedeelte zal de aannemer reparatie- en herstelwerkzaamheden uitvoeren om de verkeersveiligheid op het gewenste niveau te houden.

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden in twee fases plaats:

Fase 1 is van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus, dagelijks van 06.00 uur tot 19:00 uur.

Fase 2 is van maandag 25 augustus tot en met zaterdag 31 augustus, dagelijks van 19.00 uur tot 06.00 uur.

Voor beide fases wordt de provinciale weg N348 tussen Raalte en Deventer ter hoogte van Wesepe volledig afgesloten. Het fietsverkeer wordt ter plekke gewezen op een kleine omleiding.

Omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer zijn weergegeven op www.bereikbaar.overijssel.nl

De afsluiting is noodzakelijk om  reparatie- en herstelwerkzaamheden van de rijbaan van rondweg Wesepe mogelijk te maken. De omleidingsroutes worden tijdens de afsluiting met borden aangegeven. Vanaf zaterdag 31 augustus kan het verkeer weer gebruik maken van de Weseper rondweg.

Openbaar vervoer / Buslijn 165 Syntus

Gedurende de afsluiting van 19 augustus tot en met 31 augustus zal buslijn 165 Raalte-Deventer en Deventer-Raalte van Syntus een aangepaste route rijden. Busreizigers kunnen dan in Wesepe in- en uitstappen bij de tijdelijke bushalte op de hoek van de
Scholtensweg. Tijdens de afsluiting vervallen de tussenliggende haltes op de rondweg.
 
Meer Informatie

Kijk op www.bereikbaar.overijssel.nl voor de meest actuele informatie over omleidingen en afsluitingen.

Deel dit
Mail
Bellen