Roy Kleinlangevelsloo, Basis Politiezorg

Sinds begin dit jaar is Roy Kleinlangevelsloo, medewerker Basis Politiezorg, één van de vaste aanspreekpunten van de politie naast wijkagent Dolfien Posthoorn. “Ik wil graag in de wijk werken en doe al veel zaken samen met haar. Omdat Olst-Wijhe een groot gebied is om alleen te doen, probeer ik haar bij te staan. Zo hebben we een verdeling gemaakt wie de vaste contacten onderhoudt met alle veertien basisscholen”, aldus Roy.

Wijkagent Dolfien Posthoorn is wel op Twitter te vinden onder de naam @wa_OlstWijhe01. Roy is nog niet via Twitter te volgen.Hij is bereikbaar via 0900 8844. Zijn werkplek is het politiebureau in Raalte, Mettingenlaan 80. E-mail: roy.kleinlangevelsloo@ijsselland.politie.nl.

Volgens Roy blijven er vanwege de grootte van het gebied, best wel wat zaken liggen. Hij hoopt daarvan een aantal zaken te kunnen oppikken. Bovendien zal hij aanwezig zijn bij diverse overleggen binnen de gemeente Olst-Wijhe. “Ik ga me bezighouden met andere wijkproblemen zoals de aanpak van burenruzies en probleemgezinnen waarbij ik het aanspreekpunt huiselijk geweld word”,  zegt de vaste vervanger van Dolfien.

Deel dit
Mail
Bellen