Buurtschouw Elshof op 23 mei 2013

De buurtschouw op de Elshof vindt plaats op donderdag 23 mei 2013. Als u punten heeft voor de buurtschouw dan kunt u meelopen of uw punten doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek, b.koekkoek@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 09.00 uur voor het buurthuis.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, en Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie. Een delegatie van Plaatselijk Belang Elshof loopt ook mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

U hoeft natuurlijk niet te wachten met een klacht tot er een buurtschouw is. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen